Skip to content
kleinbouwtechniek

Cevesin kleinbouwtechniek, een korte introductie

Cevesin Kleinbouwtechniek heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van installatietechnische werkzaamheden in opdracht van particulieren, woningbouwcoöperaties, vastgoedbeheerders en bouw- en aannemingsbedrijven. Het bedrijf bestaat uit zeer professionele vakmensen zoals adviseurs, verwarmingsmonteurs en loodgieters.

Projecten uitgelicht

Woonboerderij te Blaricum

De woonboerderij is een zeer duurzame woning. Voor de energievoorziening wordt gebruik gemaakt van een duurzaam energieopslagsysteem volgens het principe van koude- en warmteopslag. De 100 meter diepe gesloten bron onttrekt de warmte (of koude) uit de bodem. De warmtepomp verwarmt het grondwater van 10 graden naar 30/35 graden en transporteert het via een transportpomp door de vloerverwarming en/of koeling in de woning.

Nieuws

Projecten uitgelicht

Kapel en Paviljoen Blijburg Amsterdam

Het nieuwe Blijburg – geopend op 7 oktober 2015 – kijkt uit over een prachtig landtong met een meesterlijk uitzicht over het water en het IJsselmeer. Op het terrein van Blijburg is een paviljoen met restaurant, salon, keuken, en een kapel gebouwd. De Kapel van Blijburg is gelegen aan de linkerkant van de landtong op vijftig meter van het grote paviljoen. Het is een vrijstaand gebouw met een eigen opgang, terras en uitzicht. De Kapel kijkt uit over het Vuurtoren eiland, de Oranje sluis en Durgerdam.

Bekijk ook