Skip to content

Duurzame samenwerking

Duurzame samenwerking betekent elkaar energie geven, de krachten bundelen, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Met onze partners hebben wij aangetoond waar zo’n samenwerking toe kan leiden. Hoe een bundeling van krachten leidt tot bijzondere prestaties en resultaten, ook waar het gaat om duurzaamheid. Door in teamverband met andere bedrijven samen te werken kunnen wij op zeer efficiënte wijze een zeer goed product neerzetten. Hoe vaker er wordt samengewerkt, hoe beter de verschillende disciplines op elkaar raken ingespeeld, hoe beter het eindresultaat. Daarom zetten wij graag in op duurzame samenwerkingsverbanden.

OntwikkelWIZ – De flexibele woningconfigurator

Energiezuinig wonen en betrokkenheid van de toekomstige bewoner. Dit waren de belangrijkste doelstellingen bij de ontwikkeling van een ingenieuze applicatie die resulteert in een kortere voorbereidingstijd, een sneller bouwproces, het beperken van faalkosten en last but not least, veel keuzevrijheid voor de klant. Met trots presenteren wij dan ook De OntwikkelWIZ, de flexibele woningconfigurator ontwikkeld door Reinbouw in samenwerking met Cevesin, Reinbouw, Geurts Bouwelementen, Rosendaal Schilderwerken, Roelofs & Van Brakel en Westerveld & Nederlof. De huidige woningmarkt vraagt om klantgericht bouwen. Met de Ontwikkelwiz kan de klant eenvoudig zijn eigen grondgebonden woning ontwerpen. Het maakt zijn dromen werkelijk waar.

 

De Ontwikkelwiz maakt traditionele projectontwikkeling sneller en goedkoper. De configurator maakt langdurige planstudies overbodig. Eenvoudig de specificaties van de locatie invullen en de Ontwikkelwiz presenteert direct meerdere mogelijkheden. Kies het optimale plan en ga van hieruit aan de slag met het ontwerp van de woningen. De configurator neemt het complete technisch ontwerp voor zijn rekening en brengt zo de voorbereidingstijd terug van een jaar naar slechts één week.

Top Bouwteam – Renoveren op hoog niveau

Top Bouwteam is hét aanspreekpunt voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers. Top Bouwteam is een ketensamenwerking die is ontstaan uit eerdere succesvolle samenwerkingen. De kracht van Top Bouwteam is gelegen in de perfecte afstemming op elkaar en de vele disciplines en de expertise die elke deelnemer in huis heeft. Hierdoor kan een optimale prijs/kwaliteit verhouding worden geboden. Een flexibel bouwkundig team met expertise op alle vlakken in de (hoog)bouwsector, sterk in het efficiënt uitvoeren van renovaties met een praktische en klantgerichte aanpak.

Play Video